0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
VOF de kunst

Biografie VOF de Kunst

Suzanne‘ blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 en 1985 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen.
Van ‘Susanna‘ worden wereldwijd vijf miljoen exemplaren verkocht.
Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met ‘Eén kopje koffie‘. o.a Ricky Martin en Paul Shaffer (David Letterman) namen covers van VOF de Kunst op.

VOF de Kunst werd opgericht in 1983 in Tilburg.

In de jaren 80 scoorde de groep enkele hits met Nederlandstalige popsongs, later ging de groep zich vooral toeleggen op het zingen van kinderliedjes.

Wat aanvankelijk lijkt op een vriendelijk bedoeld, eenmalig eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidt tot een reeks zeer succesvolle kindercd’s. Unieke kinderliedjes worden door de band in een eigentijds jasje gestoken en vastgelegd op o.a. de cd’s ‘Dikkertje Dap‘ (3x platina) en ‘De Lapjeskat‘. VOF de Kunst speelt drie seizoenen lang mee in Sesamstraat, met als logisch gevolg de cd ‘Liedjes uit Sesamstraat‘.

Herkenbare hits

Van1996 t/m 2006 speelde VOF de Kunst in samenwerking met Erik van Muiswinkel familievoorstellingenvoor uitverkochte zalen en waren ze de eerste band met popmuziek voor kinderen. Voorstellingen als ‘Dag Giraf‘ ,‘Ik ben lekker stout‘, ‘Vanaf Hier Nog Vijf Kwartier‘, ‘Apekooien‘ en ‘Beesten‘ waren te zien in de Nederlandse theaters. In de Sinterklaastijd traden ze op met speciale Sinterklaasconcerten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je VOF de kunst boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties