0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sunday Sun

Biografie Sunday Sun

De band werd verkozen tot 3FM Serious Talent, scoorde een bescheiden hit met Sunday Morning en stond in het voorprogramma van o.a. The Posies, De Dijk en Racoon.

Sunday Sun  bestaat uit Koen-Willem Toering, Yoshi Breen, Wouter Rentema en Jan Teertstra.

3FM Serious Talent

De bandleden van Sunday Sun ontmoette elkaar op de rockacademie in Tilburg maar werkten er nooit met elkaar samen maar dit veranderde tijdens een spontane zangsessie tijdens het eten.

Rock academy

‘We zaten in een Mexicaans restaurant, we zijn lekker dronken geworden, het klonk heel leuk dus we dachten laten we het gewoon doen’, zegt zanger en gitarist Yoshi Breen.

Eigen werk

Met de track ‘Highly Respected Rebel’ wordt Sunday Sun in juni 2012 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.
De band geeft hun eerste grote optreden op de Serious Talent-stage van Eurosonic Noorderslag 2013

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sunday Sun boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties