0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Half um Half

Biografie Half um Half

In de hobbykeet (lees; zoepkeet) van Ruud zijn Ruud Wissink en Rick van Herpt begonnen met Half um Half en over het repertoire was men al snel eens; Alles in’t plat was het motto, dus nummers van Normaal, Boh Foi Toch en Jovink werden ingestudeerd.

Onvervalste Rock ‘N Roll uit het oosten

De hobbykeet werd al snel te klein en dus bouwden Ruud en Rick met hulp van enkele kameraden een nieuwe oefenruimte. Tevens dienstdoende als ‘sociale bijeenkomst’-ruimte.

Coverband met herkenbaar repertoire

Het repeteren ging vlot en het eerste optreden diende zich aan in restaurant Fleur de Sel in Boekelo. Toafels an de kant en versterkers op de plaats.

Succesvolle coverband

Het publiek was enthousiast en de band had de vuurdoop gehad. Inmiddels had Rick de taak van manager op zich genomen en zorgt voor allerlei zaken betreft Half um Half.

Rock ‘N Roll uit het oosten

Ondertussen werden er ook nog teksten geschreven en kwam het idee om 2 nummers op te gaan nemen als single. In mei werd ‘Ie bunt d’r nig meer bi-j’ en ‘Ik dow’t ook’ opgenomen als eerbetoon aan de kameraad die voor de band ‘verantwoordelijk’ was.

Nummers van Jovink, Normaal en Mooi Wark

Om de reden de band wat meer aan te sterken kwam het idee om een derde gitarist erbij te nemen. Wouter kende Rick Bekkers van een andere band, na wat repetities en enkele kratten bier was het in orde.

Half um Half is onvervalste Rock ‘N Roll uit het Oosten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Half um Half boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties