0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Half um Half

Biografie Half um Half

In de hobbykeet (lees; zoepkeet) van Ruud zijn Ruud Wissink en Rick van Herpt begonnen met Half um Half en over het repertoire was men al snel eens; Alles in’t plat was het motto, dus nummers van Normaal, Boh Foi Toch en Jovink werden ingestudeerd.

Onvervalste Rock ‘N Roll uit het oosten

De hobbykeet werd al snel te klein en dus bouwden Ruud en Rick met hulp van enkele kameraden een nieuwe oefenruimte. Tevens dienstdoende als ‘sociale bijeenkomst’-ruimte.

Coverband met herkenbaar repertoire

Het repeteren ging vlot en het eerste optreden diende zich aan in restaurant Fleur de Sel in Boekelo. Toafels an de kant en versterkers op de plaats.

Succesvolle coverband

Het publiek was enthousiast en de band had de vuurdoop gehad. Inmiddels had Rick de taak van manager op zich genomen en zorgt voor allerlei zaken betreft Half um Half.

Rock ‘N Roll uit het oosten

Ondertussen werden er ook nog teksten geschreven en kwam het idee om 2 nummers op te gaan nemen als single. In mei werd ‘Ie bunt d’r nig meer bi-j’ en ‘Ik dow’t ook’ opgenomen als eerbetoon aan de kameraad die voor de band ‘verantwoordelijk’ was.

Nummers van Jovink, Normaal en Mooi Wark

Om de reden de band wat meer aan te sterken kwam het idee om een derde gitarist erbij te nemen. Wouter kende Rick Bekkers van een andere band, na wat repetities en enkele kratten bier was het in orde.

Half um Half is onvervalste Rock ‘N Roll uit het Oosten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Half um Half boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie