0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
MoNoMaN oNeMaNbaNd

Biografie MoNoMaN oNeMaNbaNd

MoNoMaN oNeMaNbaNd is een muzikant die bekend staat om zijn unieke en eigenzinnige aanpak van muziek maken. Zoals zijn naam al doet vermoeden, speelt hij alle instrumenten in zijn nummers zelf en treedt hij op als een one-man band. Dit betekent dat hij tegelijkertijd drums, gitaar, bas, zang en andere instrumenten bespeelt tijdens zijn live-optredens.

MoNoMaN oNeMaNbaNd boeken

MoNoMaN oNeMaNbaNd werd geboren als Mark Heimermann en groeide op in St. Louis, Missouri. Al op jonge leeftijd begon hij met het spelen van verschillende instrumenten en ontwikkelde hij een passie voor muziek. In 2003 besloot hij om zijn eigen muzikale project te starten en zo werd MoNoMaN oNeMaNbaNd geboren.

One-man band boeken of inhuren?

Zijn muziek wordt vaak omschreven als een mix van blues, punk en rock-‘n-roll. Hij gebruikt vaak ruwe en rauwe geluiden in zijn nummers, die worden aangevuld met energieke en aanstekelijke melodieën. Zijn teksten gaan vaak over de dagelijkse strijd en frustraties die veel mensen ervaren, maar worden altijd gebracht met een dosis humor en zelfspot.

Band boeken bij Burolivemuziek.nl

Wat MoNoMaN oNeMaNbaNd onderscheidt van andere muzikanten is zijn unieke en compromisloze benadering van muziek maken. Hij doet alles zelf, van het schrijven en opnemen van nummers tot het maken van zijn eigen merchandise en het organiseren van zijn eigen shows. Dit maakt hem niet alleen een geweldige muzikant, maar ook een inspiratie voor iedereen die zijn eigen weg wil gaan in de muziekindustrie.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je MoNoMaN oNeMaNbaNd boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie