0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bollox Bloose Brothers  (Blues Brothers tribute)

Biografie Bollox Bloose Brothers

De reacties op het bericht dat The Bloose Brothers er mee zouden stoppen waren meer dan overweldigend. Daarom…

komische cross-talks

Bollox Bloose Brothers boek je voordelig bij burolivemuziek.nl SURPRISE! Bollox’ Bloose Brothers (Blues Brothers tribute) zijn terug met hun onnavolgbare spektakel act. Wel vernieuwd natuurlijk. Bijgestaan – en onder de duim gehouden – door hun vrouwelijke ‘parole officer’ komen in deze tape-act niet alleen de bekende Blues Brothers classics maar ook andere swingende verrassingen voorbij. Met hun ‘screw the audience’ houding zetten ze samen met het publiek de boel flink op stelten. Als de muziek begint wil je alleen nog maar meezingen, meedansen, meelachen.

van rythm naar blues

En voor wie ‘the brothers’ na bijna twintig jaar nog steeds niet kent… Sinds 1989 maken Bollox’ Bloose Brothers de podia onveilig in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben honderdduizenden mensen hun shows gezien. Met hun swingende muziek, komische cross-talks en een aanstekelijke ‘screw-the-audience’ houding, weten ze het publiek dan ook van het begin tot het eind te boeien.

‘Everybody Needs Somebody’

Tijdens dit 30 minuten durende gastoptreden, of 1x 60 minuten met hun eigen live band, komen natuurlijk alle highlights uit het Blues Brothers repertoire voorbij. Nummers als ‘Everybody Needs Somebody’, ‘Soulman’, ‘Minnie The Moocher’, ‘Shake A Tailfeather’ en ‘Sweet Home Chicago’. En als de show eenmaal begint kun je niet anders dan meezingen, meedansen en meelachen.

Muziek, dans en humor in een onvergetelijk showblok!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bollox Bloose Brothers (Blues Brothers tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie