0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
CANVAS

Biografie CANVAS!

Deze band is inmiddels gestopt met optreden!

CANVAS! Rockin’ Hoempa is inmiddels een gevestigde naam in de wereld van de feestbands.
Geen standaard werk… nee! 100 nummers in 100 minuten! Dat is het concept. Met vanaf 2006 ieder jaar een nieuwe show, op maat gemaakte kostuums, intro en decor wordt er door het hele land getoerd met hun zwart/ gele vuilniswagen op wielen als band bus.

Uit de lange lijst met grote en bekende feesttent-hits werden de 100 beste nummers geselecteerd om deze vervolgens samen te vatten in een 100 minuten durende vette live show waarin wel deze nummers elkaar in sneltreinvaart op volgen. 100 nummers in 100 minuten!
Geen standaard covers of platgereden paden, nee… de beste stukken van deze nummers verwerkt in verrassende medleys aangevuld met verkleedpartijen, improvisatie, interactie met het publiek, eigen werk en de leukste bewerkingen van bekende melodieën.
De muzikale chaos die vervolgens ontstaat laat zich het beste omschrijven als “Rockin’ Hoempa” en zorgt zonder twijfel voor een fantastisch feest!

Orde in de CHAOS

Muziek maken is 1 ding, de rest er omheen is een ander verhaal… Dat laat CANVAS! over aan Tourmanager Odert die in zijn wanstaltelijke groene vest de naam Tourmanager eigenlijk niet eens mag dragen.
Gelukkig zijn er professionele boekingskantoren er altijd nog om de zaken achter de schermen in goede banen te leiden en kan er daarnaast ieder optreden terug gevallen worden op een 4-koppige CANVAS-Crew met eigen licht en geluidstechnicus.

Bekende podia en samerwerkingen

CANVAS! Rockin’ Hoempa bracht de afgelopen jaren meerdere singles en een compleet album uit en stond meerdere keren op grote podia, waaronder 013 Tilburg, Draai van de Kaai en vele grote KPJ Feesttenten. Daarnaast stonden zij meerdere keren met bands als Rowwen Heze, BZB, WC Experience en Mooi Wark op de planken. Vele mooie herinneringen hebben we in al die jaren op gedaan, maar…. ons “Spaarbankboekje der mooie herinneringen” is nog lang niet vol…

100 hits motto

De (boeren)rockhits vliegen je in razende vaart om de oren, want het motto van Canvas luidt ‘100 Hits in 100 minuten’. In een bijna non-stop doorlopende medley zetten de heren van Canvas zo’n beetje alle grote en bekende feesthits uit het (boeren)rockcircuit op een rijtje, van Metallica tot Rowen Hèze, en van Jovink en de Voederbietels tot de Band Zonder Banaan, verpakken dat in een al even overweldigende en hoogst energieke live-show vol humor en interactie en het moet al heel raar lopen wil niet elk publiek overstag gaan. De ‘rocking hoempa’ van Canvas biedt dan ook 100% feestgarantie waar niemand omheen kan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je CANVAS boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties