0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Broken Bass Ensemble

Biografie Broken Bass Ensemble

Zeven koperblazers en een drummer: een gouden formule met ongekende festivalhits. Dat is Broken Bass Ensemble!

Sound of New Orléans, Funk en Fanfare

Zij combineren het traditionele New Orleans met hiphop, balkan, funk, fanfare (en nog veel meer) in een mix van energie met blaasinstrumenten. Alle leden zijn jonge talentvolle musici met een perfectie combinatie tussen swing en strakke percussie.

wereldmuziek boeken voor scherpste gage

In twee jaar tijd speelden ze op meer dan 100 festivals plat waarbij ze onder andere op het North Sea Jazz festival stonden, Into The Great Wide Open, Befrijdingsfestival Fryslân, Oeral en Eurosonic Nooderslag.

Overal waar de band kwam, speelde ze het publiek plat en overwonnen ze het festivalpubliek.

Herkenbare nummers instrumentaal

In 2015 zal het eerste debuutalbum van de heren verschijnen. De sound waarmee Broken Bass Ensemble alle festivals hebben veroverd, worden omgezet naar een album. In samenwerking met Town of Saints gaat Broken Bass Ensemble verder op zoek naar vernieuwing van hun sound.

Een vergelijkbare band is Los Pepinos

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Broken Bass Ensemble boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties