0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Latin Band Siembra

Biografie Latin Band Siembra

Latin Band Siembra neemt je mee op de klanken van de Caribische/Zuid Amerikaanse muziek. In het ritme van Salsa, Merenque, Bachata, Kaseko, Zouk, Soca, Reggae etc. Maar ook Pop, Hiphop, R&B.

Salsa en latin band boeken of inhuren

De groep werd opgericht in september 1992 en heeft inmiddels een grote bekendheid opgebouwd in Nederland en daarbuiten. Past zich moeiteloos aan, aan het publiek en is zeer allround.

Voordelig een coverband boeken

Latin Band Siembra voordelig boeken bij burolivemuziek.nlHet repertoire is zeer gevarieerd en kun je samenvatten als Latin en Caribbean.
De band speelt alle stijlen uit de Latijns-Amerikaanse en Caraïbische streken en bestaat uit muzikanten van diverse afkomsten, maar met een gemeenschappelijke passie: swingende muziek maken!

Siembra boeken voor scherpste gage

Gezelligheid, professioneel, maar ook flexibel en zeer allround.
Het aanpassen van onze bezetting aan jouw wensen en budget is gewoon bespreekbaar. Wil je groot, wil je klein? Voor ons geen probleem.

Voor een optreden met onze standaard bezetting hebben wij een speelruimte/ podium nodig van minimaal 7 x 7 m2.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Latin Band Siembra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties