0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Masalsa

Biografie Masalsa

Latinband Masalsa is een in 1994 opgerichte moderne Latin band die de meest swingende Zuid Amerikaanse muziekstijlen ten gehore brengt en waarvan de bandleden grotendeels afkomstig zijn uit Zuid Amerika en Caraïbisch gebied.

Latinband en salsaband boeken of inhuren

De naam komt voort uit de samensmelting van de woorden Masala (hete kerrie) en Salsa (saus) en staat garant voor een pittig en gevarieerd repertoire waarin de klanken van Puerto Rica, Cuba en Dominicaanse Republiek te horen zijn.

coverbands boeken bij Burolivemuziek.nl

Masalsa is de ambassadeur van de salsa in NL en bewijzen dit door de vele optredens op festivals en podia. Maar ook op diverse uitgebrachte cd’s is te horen dat deze Latinband diverse muziekstijl als salsa, merenque en bolero feilloos beheersen.

Masalsa latinband boek je voor scherpste gage

Na een pauze van bijna 10 jaar is de band terug van nooit weggeweest. Stevige ritmes, spetterende blazers, opzwepende koortjes en diverse invloeden vanuit het jazz en pop.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Masalsa boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties