0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Brock and The Brockettes

Biografie Brock and The Brockettes

Brock and The Brockettes is een trio die High-Energy Bluegrass, Hillbilly and Old-time music spelen.

Singer-songwriter Herman Brock Jr. en zijn Brockettes spelen en zingen zeer toegankelijke originele en traditionele bluegrass, hillbilly & old-time music.

Country bands boeken of inhuren

Brock and The Brockettes boek je voordelig bij burolivemuziek.nl

Prachtige close-harmony, alles rond één microfoon om het authentieke geluid te garanderen dat ook op hun eerste cd ‘Gather around the mic’ te horen is.

Veel eigen werk, en natuurlijk eerbetoon aan muzikale grootheden als de Carter Family, Stanley Brothers en Bill Monroe.

Trio artiesten

Brock heeft met mandolinespeelster Geertje v. d. Berg en bassiste Lizz Sprangers een gevarieerd en entertainend programma waarin passie, spontaniteit, originaliteit en een vleugje humor centraal staan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Brock and The Brockettes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties