0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nuevo Sabor

Biografie Nuevo Sabor

Nuevo Sabor is een Salsaband en Latinband die een mix spelen van aanstekelijke en dansbare nummers; zowel de salsa liefhebbers komen aan bod alsook een breder latin georiënteerd publiek, met uitstapjes naar jazz en pop.

Latinband en Salsaband boeken of inhuren

Voorheen heette deze band Salsaband Sabroso en deze band was al lekker. Maar de nieuwe band is nog veel lekkerder. Niet alleen salsa maar ook popnummers met een latin touch zullen gespeeld worden.

coverbands en wereldmuziek

Deze enthousiaste en dynamische band uit Amsterdam heeft een bezetting met professionele muzikanten en een verscheidenheid aan instrumenten waaronder gitaar, trombone, trompet, saxofoon, conga’s, timbales en congo’s.

Nuevo Sabor boek je voor scherpste gage

Er word een mix gespeeld van aanstekelijke en dansbare muziek die zowel salsa liefhebbers zullen aanspreken maar ook zeker een bredeer georiënteerd publiek met uitstapjes naar de jazz en pop.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nuevo Sabor boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties