0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Fuente Del Ritmo / Santana tribute

Biografie Fuente Del Ritmo / Santana tribute

Bill Leuver is oprichter en lead gitarist van Fuente Del Ritmo / Santana tribute band. Deze 9 koppige band speelt zo identiek mogelijk zowel oude als nieuwe nummers van Santana.

Tributeband voor scherpste gage boeken of inhuren

2019 is het 50 jarige jubileum van het legendarische openlucht concert Woodstock1969 waar Santana hun grote doorbraak maakte en wereldwijd bekend en geliefd werd……..Daarvoor waren zij nog vrij onbekend.

Simpel online een band boeken

Hoewel de band net 2 jaar bestaat komt de sound en met name de percussie van deze Santana tribute zeer dicht bij het onovertroffen origineel.

Zuid Amerikaanse en Afrikaanse ritmes op conga’s, timbales, bongo’s en allerlei kleine percussie instrumenten smelten samen met stevige Rock beats op drums, waar keyboards en gitaar solo’s als een Latin saus met funky kruiden en zwoele jazz smaakmakers, overheen gegoten wordt.

Latin band en Santana tributeband voor jouw feest

(Her)beleef een intens onvergetelijke avond van Latin Rock uit de jaren 60/70/80 gecombineerd met actuele Latin hits.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fuente Del Ritmo / Santana tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties