0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Queenmania (Queen tribute)

Biografie Queenmania (Queen tribute)

Queenmania (Italië) brengt de Freddie Mercury Sound vol overgave. Fenomenaal! De tributeband Queenmania (Queen tribute) is een van de allerbeste Queen acts van Europa.

Tributebands boeken of inhuren

Er zijn een aantal Queen tribute bands waaronder die uit Tsjechië en die heet toevallig ook Queen Mania. Maar de real deal is toch deze enige echte uit Italië.  De Band bestaat uit de magistrale zanger Sonny Ensabella en de top muzikanten Fabrizio Palermo, Tiziano Giampieri en Simone Fortuna.

Coverbands boek je simpel online

Niet alleen door de ongelofelijk sprekende uiterlijke gelijkenis van frontman Sonny Ensabella met Freddie Mercury, maar ook door zijn fenomenale zang en performance.

Queenmania (Queen tribute) boeken voor scherpste gage

Het gemis van Freddie Mercury zal altijd blijven, maar door de verbluffende presentatie, performance en show van Queenmania, zal het even zijn alsof Freddie zelf weer op het podium staat en de menigte toezingt met de grote bekende Queen-hits We Are The Champions, We Will Rock You, Radio Gaga, I Want To Break Free en natuurlijk Bohemian Rhapsody!

Bands en artiesten boeken of inhuren

Queenmania presenteert de sound van hun grote voorbeeld verbluffend origineel in de grootste Queen hits show. Alleen het origineel was beter dan deze tribute to the one and only Freddy Mercury.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Queenmania (Queen tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties