0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Queenmania (Queen tribute)

Biografie Queenmania (Queen tribute)

Queenmania brengt de Freddie Mercury Sound vol overgave. Fenomenaal!De tributeband Queenmania (Queen tribute) is een van de allerbeste Queen acts van Europa.

de allerbeste Queen acts

Queenmania (Queen tribute) boek je voordelig bij burolivemuziek.nlAl geruime tijd is deze magistrale Queen tribute band zeer succesvol.
Het publiek werd flink opgezweept bij grote concerten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië én Engeland, het thuisland van Queen.

Ze maakten daar zoveel indruk met hun show, dat de band meteen werd uitgenodigd op de International Queen Convention.

Queen-hits waaronder We Are The Champions

Niet alleen door de ongelofelijk sprekende uiterlijke gelijkenis van frontman Sonny Ensabella met Freddie Mercury, maar ook door zijn fenomenale zang en performance. Het gemis van Freddie Mercury zal altijd blijven, maar door de verbluffende presentatie, performance en show van Queenmania, zal het even zijn alsof Freddie zelf weer op het podium staat en de menigte toezingt met de grote bekende Queen-hits We Are The Champions, We Will Rock You, Radio Gaga, I Want To Break Free en natuurlijk Bohemian Rhapsody!

Verbluffende gelijkenis met Freddy

Queenmania presenteert de sound van hun grote voorbeeld verbluffend origineel met de grote bekende Queen hits (natuurlijk ook “We are the Champions”, “We will rock you”, “Radio gaga”, etc.), maar ook de songs van hun laatst verschenen album.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Queenmania (Queen tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties