0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Mavertricks

Biografie The Mavertricks

Op zoek naar de perfecte band om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken? Zoek niet verder! Deze tributeband is de ultieme keuze voor een avond vol muzikale magie en ongeëvenaard entertainment.

Tributeband boeken?

Met een unieke en aanstekelijke mix van Tex Mex, Country, Rock ’n Roll en Ska, nemen de mannen van The MaverTricks u mee op een muzikale reis die u nooit zult vergeten. Hun spetterende tribute-show brengt niet alleen vrijwel elk nummer van “The Mavericks” tot leven, maar laat ook vele andere bekende hits de revue passeren. Het is een muzikale smeltkroes die iedereen op de dansvloer zal brengen.

The Mavertricks boeken of inhuren?

Of u nu een festival, feesttent, zaal of theater organiseert, deze mannen zijn er klaar voor. Ze passen zich naadloos aan aan verschillende locaties en gelegenheden, en hun podiumaanwezigheid is ongeëvenaard. Met een indrukwekkende blazerssectie voegen ze een extra dimensie toe aan hun optreden, waardoor de muziek nog krachtiger en meeslepender wordt.

En hier is het beste gedeelte: de band staat garant voor een verbazingwekkende show en gedurende die hele tijd zullen de voetjes van uw publiek onophoudelijk bewegen. Hun muziek is een uitnodiging om te dansen, te genieten en het moment te omarmen.

Boek een tributeband bij Burolivemuziek.nl

Kies voor The MaverTricks en laat uw evenement schitteren met hun onweerstaanbare geluid en onvergetelijke optreden. Boek vandaag nog en maak van uw gelegenheid een feest dat niemand wil missen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Mavertricks boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie