0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059

Beste AC/DC coverband

De beste AC/DC coverband boeken?  Herleef de hits van weleer, met een band die weet hoe ze de juiste energie in die nummers moeten leggen. Voor een echte tribute avond met de beste rockband van weleer; AC/DC.

Naast High Voltage (AC/DC tribute) heeft Burolivemuziek een groot bestand aan tributebands. Een iedere dag groter wordend bestand aan betrouwbare en top spelende bands.

Tributebands in Nederland

Boek de beste tribute bands die uit Nederland komen. Maar ook de allerbeste uit het buitenland. Burolivemuziek helpt je hier graag verder met adviseren.

Coverbands en bruiloftbands boeken voor scherp gage

De AC DC tribute band in Nederland maakt de legendarische band heel bereikbaar, ook binnen een beperkt budget. Om hen voordelig te boeken voor een evenement of een festival. Voor jullie eigen bruiloft of een spectaculaire verjaardag.

Neil Diamond Tribute Burolivemuziek.nl  Johnny2bad Burolivemuziek.nl  Kissterious Burolivemuziek.nl

Andere succesvolle tributebands zijn o.a. Best of Foo, Boys named Sue, Kiss Licks, Johnny2Bad, Mon Amour (bzn tribute) en de Neil Diamond Memories tribute band.

Beste AC/DC coverband boeken of inhuren

De beste AC/DC coverband meteen boeken? Geen probleem. Burolivemuziek regelt de contacten, line up, transfers en zonodig het complete licht en geluid.
Wil je een tributenight organiseren met AC/DC coverband en meerdere tributebands? Geen probleem en maken een mooie packagedeal.

Bekijk hier onze, iedere dag groter wordende, bestand van tributebands waaronder High Voltage AC/DC  tribute. En wil je meer informatie omtrent de juiste band voor jouw feest of festival dan helpen we je hier graag verder.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?