0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Crazy Daisy (ACDC tribute)

Biografie Crazy Daisy

Sinds de oprichting van tributeband Crazy/Daisy in 2010, heeft de band in stormachtig tempo zijn naam gevestigd onder AC/DC fans in heel Nederland. De energieke liveshows onder aanvoering van de incarnatie van ‘Bad Boy’ Bon Scott en het bluesy venijnige solowerk van een ‘Whole Lotta’ Angus brengt het publiek terug naar de swingende pure boogierock van de jaren zeventig toen muziek nog ging over het enige wat telt: women and booze.

Crazy Daisy voordelig boeken bij burolivemuziek.nlDé AC/DC tributeband van Nederland

Of het nou om een intiem café of een groot festival gaat, Crazy/Daisy heeft inmiddels bewezen dat zij met de muziek die vier decennia beslaat nog moeiteloos zowel pubers als oude rockers in beweging krijgt en laten zien waarom ze zich dé AC/DC tributeband van Nederland mogen noemen. 

Licht en geluid voor een echte rocksfeer

Indien gewenst brengt Crazy/Daisy een eigen geluidsinstallatie, licht en rook mee voor de juiste rocksfeer. En hoewel ze natuurlijk het liefst voluit knallen, kunnen ze het volume voor cafés binnen normaal bandniveau houden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Crazy Daisy (ACDC tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties