0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bleach / Nirvana Tribute

Biografie Bleach / Nirvana Tribute

Bleach / Nirvana Tribute is dé Nirvana tribute. Een Ode aan zanger Kurt Kobain die zich in 1994 van het leven beroofde. Bassist Krist Novoselic en drummer Dave Grohl stopten daarna ook met Nirvana.

Tribute bands boeken of inhuren

In de jaren 90 was Nirvana beeldbepalend voor het zo herkenbare grunge-geluid. Een muziekstijl die een enorme populariteit genoot. Een groot gemis dus toen Nirvana van het podium verdween.

Bands en artiesten boek je simpel online

De Bredase band Wake was reeds in 2006 al redelijk populair in de regio met hun rauwe gitaarrock. En zeker in de huidige vorm met Tim van Bokhoven op gitaar en zang, Jasper van der Hoeven op Bas en zang en Silvester van Rijckevorsel op drums.

Popband en rockband boeken

In 2009 besloot dit trio rockers hun eigen werk even in de ijskast te zetten en zich helemaal toe te leggen op hun muzikale helden van Nirvana. Ze pakten het grondig aan.

Bands bij Burolivemuziek.nl

Er werd flink gerepeteerd op vormstructuur en geluid en vele liveregistraties werden bekeken om de juiste bewegingen van Kurt Kobain, Krist Novoselic en Dave Grohl te imiteren.

Bleach / Nirvana Tribute boeken voor scherpste gage

Zanger Tim is gezegend met een combi van perfect gelijkend stemgeluid en zijn linkshandigheid op gitaar. Dit komt in deze tribute zeer van pas.

Of er naast perfect gelijkend stemgeluid en sound ook een aantal gitaren kapot worden geslagen word nog even in het midden gelaten. Maar zeg nooit nooit.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bleach / Nirvana Tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie