0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zwammstein (Rammstein tribute)

Biografie Zwammstein (Rammstein tribute)

Zwammstein (Rammstein tribute) brengt de muziek en show van deze Duitse rockband nauwgezet samen. Zoveel mogelijk met passie, bewondering en vuur!

Tributeband boeken of inhuren

De band verzorgt een show die het midden houdt in een combinatie van sound, uitstraling, lichtshow en pyro (vuur) effecten en zorgen zo voor een unieke ervaring. De bezoekers zijn het unaniem eens; “zeer origineel met een eigen twist”.

Boek een band

De band gaat naast de bekende nummers ook de minder typische tracks niet uit de weg en de combinatie met de klassiekers word door de bezoekers van een Zwammstein show doen ook zeer gewaardeerd.

Zwammstein (Rammstein tribute) boeken

Met deze tribute haal je een tributeband in huis die al meer dan tien jaar nauwgezet aan het werk is met het repertoire van Rammstein en de bijbehorende show. Een supergoed ingespeelde band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zwammstein (Rammstein tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties