0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Doors Alive Tributeband

Biografie The Doors Alive Tributeband

De Britisch tributeband speelt geregeld in Nederland en dit jaar vanaf september weer te zien op de Nederlandse podia.  De tribute band bestaat uit Mike Griffioen met zijn geweldige Vocals
Norbert Varga op Keyboards, Buzz Allan op de Drums en Baz Meyer op Guitar!

Bandleden & setting

Zanger Willie heeft niet alleen zijn look-a-likes mee ook zijn stem lijkt op die van Jim Morrison. De andere bandleden spelen op precies dezelfde instrumenten als de originele leden van The Doors waardoor het een echte “The doors” feelin’ krijgt!

Flower Power tijd herleven?

Een Tributeband Die u de geweldige tijd van vroeger laat herleven! Dat wilt u toch ook? Nou dat gaat zeker lukken met The Doors Alive…. Zij worden door velen gezien als de beste tribute band van The Doors. De band imiteert tot in de perfectie het geluid, de performance,  en niet te vergeten de geweldige looks… Genoeg redenen om The Doors Alive te boeken bij Burolivemuziek.nl.

De Tributeband valt bij veel mensen zo in de smaak, dat ze vinden dat “The Doors Alive Tribute band” meer “The Doors” is dan The Doors zelf.

Bekende Hits

Uiteraard komen alle hits voorbij: Light My Fire, When The Music’s Over, Riders On The Storm, The End en nog veel meer.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Doors Alive Tributeband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie