0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Doors Alive Tributeband

Biografie The Doors Alive Tributeband

De Britisch tributeband speelt geregeld in Nederland en dit jaar vanaf september weer te zien op de Nederlandse podia.  De tribute band bestaat uit Mike Griffioen met zijn geweldige Vocals
Norbert Varga op Keyboards, Buzz Allan op de Drums en Baz Meyer op Guitar!

Bandleden & setting

Zanger Willie heeft niet alleen zijn look-a-likes mee ook zijn stem lijkt op die van Jim Morrison. De andere bandleden spelen op precies dezelfde instrumenten als de originele leden van The Doors waardoor het een echte “The doors” feelin’ krijgt!

Flower Power tijd herleven?

Een Tributeband Die u de geweldige tijd van vroeger laat herleven! Dat wilt u toch ook? Nou dat gaat zeker lukken met The Doors Alive…. Zij worden door velen gezien als de beste tribute band van The Doors. De band imiteert tot in de perfectie het geluid, de performance,  en niet te vergeten de geweldige looks… Genoeg redenen om The Doors Alive te boeken bij Burolivemuziek.nl.

De Tributeband valt bij veel mensen zo in de smaak, dat ze vinden dat “The Doors Alive Tribute band” meer “The Doors” is dan The Doors zelf.

Bekende Hits

Uiteraard komen alle hits voorbij: Light My Fire, When The Music’s Over, Riders On The Storm, The End en nog veel meer.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Doors Alive Tributeband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties