0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Rhumba Kings

Biografie THE RHUMBA KINGS

The Rhumba Kings zijn opgericht in 2003 door Mark Sprex en was aanvankelijk een 1950’s rockabilly trio en ondanks de line up veranderingen blijven pushen in de juiste richting.

Pop en rockband boeken of inhuren

Hij heeft de stijl en het geluid van de band geëvolueerd tot stevige rock’n’roll met verschillende invloeden komende van neo-rockabilly tot punk rock.

bands boeken bij Burolivemuziek.nl

The Rhumba Kings BurolivemuziekDe live shows zijn bekend geraakt door Mark zijn zeer energieke en onvoorspelbare optredens, met als resultaat dat de band zijn vaste en loyale fans heeft en blijft bijkrijgen… 15 Jaar en de band staat er nog steeds en beter dan ooit!

De band, “Mark Sprex op contrabas en lead vocals, drummer Kurt Liekens en gitarist Emilio Garcia”, zijn gespecialiseerd in originele nummers van Mark en enkele covers die hun invloeden aantonen.

The Rhumba Kings boeken voor scherp gage

Mark is ook bekend als leider van Hemsby Rock’n’roll Weekender band in UK waar hij originele bekende Sun Records artiesten zoals Lee Dresser, Al Ferrier, Jimmy Cavallo, Marcel Riesco, Sonny Burgess heeft begeleid.

Coverbands en feestbands 

Sindsdien werden voorprogramma’s verzorgd voor Stray Cats drummer Slim Jim Phantom en King of Surf Dick Dale. Tevens toerde de band uitgebreid met Lee Rocker. Ze deelden het podium met Restless, Volbeat, The Quakes, The Jets, The Hollies, Crazy Cavan, Restless, The Meteors, The Living End, Legendary Shack Shakers….

In maart 2018 bracht Mark Sprex zijn solo album uit, Warrior, geproduced door Paul Fenech van The Meteors.

Fotocredits: T-Photography

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Rhumba Kings boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties