0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Woodgrain

Biografie Woodgrain

Woodgrain is een bluesrock coverband uit Groningen en onderscheidt zich door standaardwerk te vermijden. Zij spelen Blues – Bluesrock – Rock ’n roll van bekende blues(rock) bands en artiesten.

Blues rock band boeken

De grote held van deze ervaren top muzikanten is Joe Bonamassa, dé bluesgitarist van het moment, en daarom bestaat het grootste gedeelte van het repertoire uit nummers van deze artiest.

Blues Rock en Rock ’n Roll bands

De band staat voor kwaliteit! Wilt u een uur of misschien wel een avond genieten van het mooiste van de blues?
Woodgrain speelt met name muziek van Joe Bonamassa, Walter Trout en soortgelijke blues-helden. Daarnaast hebben ze een aantal eigen nummers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Woodgrain boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties