0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Toon, Teun en August

Biografie Toon, Teun en August

Een drum, een bas, een gitaar en een stem. Meer hebben Toon Teun & August niet nodig om een kroeg te ‘rocken’. Als een ge-oliede machine schotelt dit trio het publiek een smakelijke mix van stijlen voor.

Classic rock en blues boeken of inhuren

Van Groningen tot Maasstricht en van Enschede tot Amsterdam; in alle uithoeken van het land hebben ze al menig kroeg platgespeeld. Ook op de waddeneilanden en de Nederlandse Antillen werden hun optredens met luid gejubel ontvangen.

Toon, Teun en August boeken

De muziek van Toon Teun & August laat zich het beste omschrijven als “classic rock” en “publieksvriendelijke blues en bluesrock”.
Deze brede omschrijving doet Toon Teun & August het meeste eer aan, en kenmerkt de diversiteit van de band.

Boek een trio online

Lekker in het gehoor liggende bluesjes van onder andere Stevie Ray Vaughn en ZZ Top worden afgewisseld met regelrechte rock klassiekers van bijvoorbeeld The Rolling Stones, The Beatles en Creedence Clearwater Revival.

Aangevuld met wat ‘funky’ dingen zoals A Real Mother For Ya (Johnny Guitar Watson) en Superstition (Stevie Wonder) leidt dit tot een wonderlijke smeltkroes van repertoire, op zeer overtuigende wijze gespeeld door dit energieke drietal.

De mannen zitten ook in de CCR tribute Fortunate Sons. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Toon, Teun en August boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties