0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sweet Bourbon & Bourbonnettes

Biografie Sweet Bourbon & Bourbonnettes

Sweet Bourbon, de 5 koppige of, met de Bourbonnettes erbij, 7 koppige bluesrockband waarvan de muziek alles behalve sweet is.

Bluesrock band boeken

De band treedt zowel met als zonder de Bourbonnettes op en is een op blues en bluesrock gedreven professionele band. Zij spelen blues en bluesrock van eigen hand of klassiekers van Cream, B.B. King, Mitch Rider, Peter Frampton en Roger Chapman.

De beste blues en bluesrock

Voor Sweet Bourbon is de muziek een stijl van leven, als een doorgewinterde liefhebber of als semiprof.
Sweet Bourbon bestaat uit Chris Jansen, Willem van der Schoof, Rene van Onna, Roeland van Laer en Martijn Cuypers.

Blues band boeken tegen scherpste prijs

De versie van Sweet Bourbon & de Bourbonnettes is met de ijzersterke backing vocals van Marjolein de Buijzer en Eudia Purperhart en geven deze setup net een extra dimensie. Zij draaien hun hand niet om voor steaming blues en pounding rock.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sweet Bourbon & Bourbonnettes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties