0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
FREAZZP

Biografie FREAZZP

FREAZZP!! is een muziekcollectief samengesteld uit musici met heel verschillende muzikale achtergronden.

FREAZZP maakt muziek die, als je het moet benoemen, kunt beschrijven als free jazz, met een snufje funk, een lepel bluesrock en een toef electronics en spoken word als kers op de taart.

Band boeken tegen scherpste gage

Maar liever spreekt de band van een collectief gevoelde urgentie om grenzeloze muziek te maken.

De karakteristieke sound van FREAZZP!! is het resultaat van de fusie van deze muzikale “polychromie”, die heeft geleid tot de creatie van een repertoire van originals die gekenmerkt zijn door een samensmelting van Jazz, Free Jazz, Hiphop, Elektronische Muziek en Blues.

diverse stijlen mix

Met een succesvol verlopen try out achter de rug (20 januari in de Regentenkamer, Den Haag) is FREAZZP meer vastberaden dan ooit om een breed publiek voor zich te winnen. Geen gemakkelijke opdracht want de band past niet in een bepaald hokje.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je FREAZZP boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties