0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bombay Show Pig

Biografie Bombay Show Pige

Een magische synergie, gestimuleerd door Janmaats voorliefde voor het schrijven van goed gemaakte, van de muur pop melodieën en Van Leeuwens grillige energie achter de drums.

gitaar, drums, basgitaar

Bombay Show Pig boek je voordelig bij burolivemuziek.nlNa het starten als een veronderstelde

één-en-klaar serre project, heeft Nederlandse duo Bombay Show Pig gestaag gebeeldhouwde hun compacte en heldere garage blauwdruk

in een levendige collage van catchy rocknummers.

Sea, Wires, Fingerprint

Het resultaat is een debuut LP ‘Vulture / Provider’, opgenomen in Kytopia – typische candyland Utrecht voor muzikanten. Met producer Simon Akkermans (C-Mon & Kypski) aan het roer en Eli Janney (Girls Against Boys, The Rapture) het verschaffen van het mengen van invoerrechten, Bombay Show Pig heeft eindelijk een lichaam van het werk om hun welverdiende live-reputatie te passen. Ondertussen, Mathias en Linda blijven fans binnen- en buitenland rocken in een verdoving, hun muzikale grenzen voortdurend uitbreiden als we spreken.

“De laatste steen is gelegd en het is toegankelijk voor iedereen. ”

Bombay Show Pig is:

Mathias Janmaat – Vocals, guitars, samples, effects
Linda van Leeuwen – Vocals, drums, percussion, samples, keyboards

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bombay Show Pig boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties