0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bertus Borgers Generation Jam

Biografie:

Bertus Borgers speelt met drie generaties muzikanten uit zijn familie nummers van hemzelf (oud en nieuw) van zijn dochter en van zijn broer en van hen door wie ze beïnvloed zijn.
Billy Holiday, Janis Joplin, Herman Brood, Pink, Jimi Hendrix.

Praçhtige soul, Rock ‘n’ Roll

Bertus Borgers Generation Jam boek je voordelig bij burolivemuziek.nlEen concert vol herkenbaarheid en passie en natuurlijk die karakteristieke stem en vette saxofoon van Bertus zelf.
Praçhtige soul, Rock ‘n’ Roll & Rhythm & Blues waarin de klassiekers uit zijn eigen repertoire niet ontbreken.
Bertus Borgers Generation Jam dus.
Bertus Borgers is mijn naam sinds ik op 15 juli 1947 in het Brabantse Vessem ben geboren als Embertus Johannes Maria Borgers. Ik ben een muzikant. Vanaf het midden van de 60-er jaren speel ik in bands en heb ik me toegelegd op saxofoonspelen, zingen en het schrijven van songs en instrumentale muziek.

Rhythm & Blues

Met Sweetd’Buster en door mijn gastoptredens bij Golden Earring en Herman Brood kreeg ik in de 70-er jaren landelijke bekendheid. In de 80-er jaren ben ik betrokken geraakt bij de ontwikkeling van muziekopleidingen op het Rotterdams Conservatorium en eind 90-er jaren heb ik mede de Rockacademie opgericht. Deze bezigheden hebben mij nooit weerhouden om verder te gaan met spelen en schrijven. In 2012 heb ik afscheid genomen van het muziekonderwijs om me uitsluitend te wijden aan het schrijven en muziek maken en ik prijs mij gelukkig dat ik mijn tijd nog steeds kan besteden aan mensen en bezigheden die mij liggen en waar ik van hou.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bertus Borgers Generation Jam boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties