0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mama Maffia

Biografie Mama Maffia

Mama Maffia speelt eerlijke rechttoe recht aan Rock ‘n Roll in streektaal.
Met hun gruizige, pure, strakke en rauwe muziek, met de bakermat in de blues en Rock ‘n Roll, weten ze het publiek in te pakken.

Rock ‘N Roll band ût Grun

Het zijn echte plattelandsrockers met een flinke dosis humor. Normaal, Jovink en de Voederbietels,Bökkers maar ook ZZ-Top, Status Quo, CCR, Johhny Cash enz. als inspiratiebron. Originele teksten zijn omgezet in streektaal.

Mama maffia boeken voor scherpste gage

Schrijven van eigen werk schuwen ze ook niet. Alle ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekt, feest zijn dus aanwezig!
Samen met je vrienden meezingen op Nederlands-en Engelstalige hits met een heule dikke vette jus van rock ’n roll er overheen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mama Maffia boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties