0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Partyband Sunshine

Biografie Partyband Sunshine

Vier muzikanten met jarenlange ervaring in de muziekwereld die bij elk optreden er alles aan doen om het publiek uit zijn dak te laten gaan.
Deze muzikanten beleven aan elk optreden veel plezier waar ze het publiek ook bij betrekken want dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

Boek een carnavals band

Door hun jarenlange ervaring weten ze elke gelegenheid tot een goed einde te brengen waar nog lang over nagepraat zal worden. Zoekt u een band voor een feesttent, party-centrum, kroeg, bruiloft of iets vergelijkbaars, dan ben je bij Sunshine aan het juiste adres.

Partyband Sunshine boeken voor scherp gage

Sunshine heeft een groot repertoire waaruit geput kan worden dus voor elk wat wils.
Nederlandstalig, top 40, top 100, het maakt Sunshine niet uit, als het publiek het naar zijn zin heeft, dan heeft Sunshine het ook naar zijn zin.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Partyband Sunshine boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties