0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stemmingsorkest Nooitgedacht

Biografie Stemmingsorkest Nooitgedacht

Allround stemmingsorkest Nooitgedacht bestaat uit Jogchum, Jacob en zangeres Ada. Komend uit de provincie Groningen spelen zij veelal hits uit Nederland, Engeland en Duitse schlagers. Maar ook piraten hits en top 40 hits staan op het uitgebreide repertoire.

Gezellig muzikaal trio

Dit gezellige trio zijn echte sfeermakers voor alle soorten feesten en partijen en met name voor bruiloften, personeelsfeestjes en feestavonden zijn dit dé gangmakers die je zeker kunt uitnodigen voor een feestje.

Orkest boeken voor scherpe prijs

Een uitgebreid repertoire aan hits uit binnen- en buitenland, maar zeker ook de oude hits van weleer en de piratenhits worden niet vergeten. Daarnaast heeft dit orkest een eigen professionele geluidsinstallatie die geschikt is voor menig feest of evenement.

**gestopt met optreden**

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stemmingsorkest Nooitgedacht boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties