0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tabitha

Biografie Tabitha

Tabitha Foen-A-Foe of kortweg Tabitha is een Nederlandse zangeres die geboren is in Leiden op 22 juli 1992. n 2018 stond ze met het nummer “Hij is van Mij” wekenlang op de eerste plaats in de top 40.

Zangeressen boeken of inhuren

De hitsingle “Hij is van Mij” was en samenwerking met Ronnie Flex, Bizzey, Maan en Kriss Kross Amsterdam.  En in 2017 brak ze door met het nummer Is Dit Over en bereikte maar liefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op Spotify.

Boek een artiest op Burolivemuziek.nl

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex en SFB tekende ze bij het muzieklabel Top Notch en releasde zij haar debut EP ‘Gevonden In Verdwalen’. Inmiddels is deze EP al meer dan 12 miljoen keer gestreamed. Samen met Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie scoort momenteel weer een dikke hit met Moment.

Tabitha boeken voor scherpste gage

Richt zich met haar stichting Mooi zoals je bent op het motiveren en stimuleren van jongeren door evenementen en trainingen aan te bieden on hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces te stimuleren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tabitha boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties