0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Blues Brothers Dedication Revue

Biografie Blues Brothers Dedication Revue

Blues Brothers Dedication Revue  wordt in 1996 opgericht door Otis P. Morganfield en Little Sonny Cotton en is een high energy tape-act die te beschrijven is als dampend entertainment van het allerhoogste niveau.

Tribute act boeken of inhuren

Blues Brothers Dedication Revue voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlOtis P. Morganfield en Little Sonny Cotton gebruiken geen op de markt verkrijgbare backing tapes, die doorgaans te licht bevonden worden, maar maakten hun eigen tapes m.m.v. de beste Nederlandse muzikanten in het genre.

1 vd beste Blue Brothers Revival shows van Nederland

Het resultaat? Sluit je ogen tijdens een Blues Brothers Show optreden en je zou zweren dat er een fantastische live act staat te knallen. Dankzij deze opzet en natuurlijk danzij de vocaliteiten van Otis P. Morganfield en van Little Sonny Cotton is de Blues Brothers Show vanaf het begin een daverend succes.

Blues Brothers tribute boeken

Enkele klassiekers die voorbij kunnen komen zijn:

– Everybody needs somebody
– Soulman
– Gimme some loving
– Minnie The Moocher

Door de ‘Take no prisoners’ houding ten opzichte van het publieksparticipatie, gaan kleine en grote zalen totaal plat voor deze artistiek bevredigende en commercieel verantwoorde Rhythm and Blues revue.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Blues Brothers Dedication Revue boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties