0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Arno Kolenbrander

Biografie Arno Kolenbrander

Arno Kolenbrander won in 1995 de Soundmix show . Veel Nederlanders kennen hem daar dan ook van. Arno heeft een uiteenlopend repertoire, van feestmuziek tot musical en uiteraard pop/rock en de bekende top 40 hits.

Winnaar Soundmixshow

Na zijn overwinning in de Soundmixshow, met het nummer ‘Why God Why’ uit de musical Miss Saigon heeft de zanger allesbehalve stil gezeten. Van het album ‘Arno Kolenbrander’ werden 13.000 exemplaren verkocht. In 1998 heeft hij een Nederlandstalig album opgenomen.

Bekende zangers of zangeressen boeken

Twee jaar later eindigde hij hoog in de Nederlandse voorronde van het Eurovisie Songfestival, terwijl hij op dat moment ook werkte in de uiterst succesvolle Dinner Show van Frank Wentink. Vijf jaar lang schitterde hij in de show. Tegenwoordig is Arno een van de vaste zangers van de Apres skihut in Rotterdam.

Arno Kolenbrander boek je tegen de scherpste prijs

andere feestzangers zijn
Arjon
Dennis Alberti
Pascal Redeker
Feestzanger Ernest

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Arno Kolenbrander boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties