0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Cupidots

Biografie Cupidots

De Cupidots zijn Claudia en Leanda. Twee echte zusjes uit Brabant en geboren in Nieuwendijk. Als zangeres waren ze al flink aan de weg aan het timmeren en nu samen is het hek helemaal van de dam.

feest duo boeken of inhuren

Een nieuwe feestact voor carnaval, après ski feest of gewoon een gezellig feest. De dames zingen een heel gezellig meezingbaar repertoire waarvan iedereen meteen blij word.

Boek een carnavalsact

Hun eerste officiele single is “Een klap op mijn kontje”. Een frisse remake van een nummer van Ria Valk en Vader Abraham.  De dames zijn klaar om het land in te gaan.

Cupidots boeken voor scherpste gage

Ze staan garant voor een gezellig feest met goede meerstemmige zang en een gezonde dosis humor. Met hun feestelijke nummers en hun heerlijke sex-apeal weten ze de boel wel op te zwepen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cupidots boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties