0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Feestzanger Ernest

Biografie Feestzanger Ernest

Feestzanger Ernest van Hartingsveldt is een allround feestmaker en trad tot 2015 avond aan avond op in het feestcafé van Peter Beense totdat Peter de zaak verkocht. Daarna stak Ernest de straat over en zingt nu alweer een aantal jaar in café Bolle Jan te Amsterdam.

Feestzanger boeken of inhuren

Ernest heeft ook eigen repertoire gemaakt maar zingt toch meest het gezellige bekende repertoire van de Nederlandse toppers zoals Wolter Kroes, Frans Bauer, Frans Duyts, Jan Smit etc.

Bekend feestrepertoire zingen

Al sinds 2008 zingt Ernest ieder jaar op het toonaangevende festival van Amsterdam, het Jordaanfestival en treed hij wekelijks op met zijn eigen band De Mannen van Oranje.

Feestzanger Ernest boeken voor scherp gage

In 2013 deed Ernest ook mee met het tv programma Bloed, zweet en tranen waarin hij een aantal fantastische nummers zong en hierdoor werd zijn bekendheid alleen nog maar groter.

Daarna was Ernest 1 van de toppers van de Halftime show van Toppers in Concert.

zangers en zangeressen simpel online boeken

Ernest is een fantastische feestzanger die multi inzetbaar is. Als hij maar een feestje kan maken. Daar is hij namelijk heel goed in.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Feestzanger Ernest boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties