0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wesley Broens

Biografie Wesley Broens

Wesley is geboren op 23 februari 1993 in Voorburg. Zo jong als Wesley was sprong hij het podium op en zong spontaan mee met opa Harry.  die op veel Indische evenementen een graag geziene artiest was en zo is Wesley’s liefde voor de muziek ontstaan.

Opzwepend Nederlands repertoire

Wesley heeft al zijn vrije tijd in optredens gestoken en was vaak in het weekend te vinden in de uitgaansgelegenheden waar hij met zijn opzwepende Nederlandse repertoire de tent op zijn kop zette. Wesley’s debuut single was getiteld ‘Wat moet ik doen’.

Spaanse gitaren en accordeon

In de zomer van 2016 kwam Wesley met een spaans getinte single ‘Zij is zo mooi’ de spaanse gitaren in combinatie met de accordeon zorgen voor een heerlijk liedje!

Oh, Oh, Daar gaan we weer..

Wesley was te zien als gangmaker in de RTL realityserie Oh, Oh, daar gaan we weer..

Wesley Broens boek je tegen de scherpste prijs

 

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Danny Panadero
Het Feestteam
One Two Trio
Marco Kanters

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wesley Broens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties