0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Eagles Legacy

Biografie The Eagles Legacy

Een ode aan de muziek van The Eagles komt tezamen in The Eagles Legacy. Deze tributeband bestaat al sinds 2002 en is sinds januari 2022 zeer populair geworden door het SBS6 tv programma The Tribute – Battle Of The Bands!

Tribute band boeken of inhuren

Deze tribute band won ooit de ’the battle of the coverbands’ in Utrecht. Door met name de unieke stem van Gerben Visser, die bekend staat met zijn stem als de de Don Henley sound a like is deze tribute aan de Eagles een unieke ervaring.

Boek een coverband

Door de jaren heen heeft deze tribute band zijn sporen in Europa wel verdient met toonaangevende optredens op diverse festivals. Voor zowel een groot als klein publiek komt deze band tot zijn recht.

Band boeken of inhuren

De band blinkt uit in een unieke samenzang, fantastische orkestratie met zwoele gitaarlicks, de mooie ballads als ‘Desperado’ rockende beats in nummers als ‘live in the Fast Lane’en natuurlijk wereldhits als ‘Take it Easy’.

Tribute band

Zes professionele muzikanten op een missie om The Eagles muziek onder het grote publiek te brengen, brengen de uniek sound van The Eagles. Uniek en Authentiek. En brengt je terug in de sfeer van de jaren 70 en 80.

The Eagles Legacy boeken

Alle grote hits komen voorbij waaronder Hotel California, New Kid in Town en Heat is On.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Eagles Legacy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie