0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Monkey Wrench (Foo Fighters tribute)

Biografie Monkey Wrench (Foo Fighters tribute)

Monkey Wrench is de nr.1 Foo Fighters tribute in Nederland.

De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden; zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven.

Tributeband boeken of inhuren

Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het een van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken.

Rockband

Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard – heel hard, en dan gaat het niet alleen over het aantal decibellen dat je voor je kiezen krijgt!
Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders.

Foo Fighters tributeband boeken voor scherp gage

Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoir, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze ROCK en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van…
Foo Fighters

Avondvullend programma is LEGENDS OF ROCK met The Unforgiven & Monkey Wrench.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Monkey Wrench (Foo Fighters tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties