0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Policed

Biografie The Policed

The Policed is een tributeband van één van de grootste jaren 80 bands, The Police met zanger Sting in de voorhoede. Iedereen zong toendertijd de nummers luidkeels mee en vandaag de dag staan hits van the Police nog steeds hoog in de diverse classic hitparades.

Tributeband boeken of inhuren

The Police (Sting, Andy Summers en Stewart Copeland) wist met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme binnen korte tijd de wereld te veroveren.

Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d’Amour, Regatta de Blanc en die eerste indrukwekkende singles;  Roxanne, Message in a Bottle, Can’t Stand Losing You, So Lonely.

(cover)bands en artiesten

​De laatste reünie tour dateert alweer van ruim 10 jaar geleden dus het werd zeker tijd voor een tributeband. En niet zo maar eentje. 

The Policed is een tributeband die de energie, dynamiek en muzikaliteit terugbrengt in een ode aan Sting. En wie kan dat anders doen dan zanger Eddie Lemon. Hij stond 20 jaar geleden zelf op het podium naast Sting en zijn stem is nagenoeg identiek aan die van Sting.

Bands en artiesten boeken of inhuren

Met deze sterke stemgelijkenis, een indrukwekkende podium opstelling en die typisch kenmerkende instrumenten en sound van The Police brengt deze fantastische act vol enthousiasme alle hits van deze legendarische band weer tot leven. Voor iedereen die begin jaren tachtig tiener was… en hun kinderen.

The Policed boeken voor scherp gage

Naast Eddie 2 fantastische muzikanten; Barth de Klerk en Kees de Jong. Zij maken een ode aan die mooie muziek van Sting uit de jaren 80.
De laatste 2 muzikanten kennen we van dé Herman Brood Tribute band; Rock N Roll Junkies

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Policed boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie