0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Policed

Biografie The Policed

The Policed is een tributeband van één van de grootste jaren 80 bands, The Police met zanger Sting in de voorhoede. Iedereen zong toendertijd de nummers luidkeels mee en vandaag de dag staan hits van the Police nog steeds hoog in de diverse classic hitparades.

Tributeband boeken of inhuren

The Police (Sting, Andy Summers en Stewart Copeland) wist met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme binnen korte tijd de wereld te veroveren.

Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d’Amour, Regatta de Blanc en die eerste indrukwekkende singles;  Roxanne, Message in a Bottle, Can’t Stand Losing You, So Lonely.

(cover)bands en artiesten

​De laatste reünie tour dateert alweer van ruim 10 jaar geleden dus het werd zeker tijd voor een tributeband. En niet zo maar eentje. 

The Policed is een tributeband die de energie, dynamiek en muzikaliteit terugbrengt in een ode aan Sting. En wie kan dat anders doen dan zanger Eddie Lemon. Hij stond 20 jaar geleden zelf op het podium naast Sting en zijn stem is nagenoeg identiek aan die van Sting.

Bands en artiesten boeken of inhuren

Met deze sterke stemgelijkenis, een indrukwekkende podium opstelling en die typisch kenmerkende instrumenten en sound van The Police brengt deze fantastische act vol enthousiasme alle hits van deze legendarische band weer tot leven. Voor iedereen die begin jaren tachtig tiener was… en hun kinderen.

The Policed boeken voor scherp gage

Naast Eddie 2 fantastische muzikanten; Barth de Klerk en Kees de Jong. Zij maken een ode aan die mooie muziek van Sting uit de jaren 80.
De laatste 2 muzikanten kennen we van dé Herman Brood Tribute band; Rock N Roll Junkies

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Policed boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties