0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Piece of Maiden

Biografie Piece of Maiden

Piece of Maiden is een Nederlandse Iron Maiden tributeband uit Leiden. De band staat bekend om hun passie voor Iron Maiden en gespecialiseerd in hun sound die identiek is aan de sound van het origineel.

Tributeband boeken of inhuren

Opgericht in maart 2016, toen gitarist Jeremy Geels en drummer Dennis Kromhout besloten dat het tijd was om hun liefde voor Iron Maiden op te volgen. Ze werken samen met bassist Harald Thierry en gitarist Marvin Erades.

Piece of Maiden boeken

Niet snel nadat de band werd gevormd, voegde vocalist-veteraan Michel Zandbergen zich bij het team om de meest dynamische, energieke en diverse Iron Maiden-ervaring mogelijk te maken.

Boek een tribute band voor scherpste gage

Vanaf januari 2020 trad Peter “Pete Harris” ten Haaft toe tot de band als de nieuwe vier-snarige basmeester.

Hier vind je meer tributebands

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Piece of Maiden boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties