0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
O’llainnis

Biografie O’llainnis

O’llainnis is een Folk pop crossover band  uit Nederland. De band speelt Schotse en Ierse muziek en frisse nieuwe arrangementen met die bekende Celtic flair die nog steeds overvloedig aanwezig is.

Coverbands boeken of inhuren

Afkomstig uit Nederland, vloeken we als Schotten, drinken we als Ieren, spelen we als de duivel, zingen we als nachtegalen en we slapen niet totdat we jullie feestje hebben opgeschud!  Uiteraard bij wijze van spreken 🙂

Folkband O’llainnis  boeken voor scherpste gage

Naast covers speelt deze folkband ook prachtige eigen nummers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je O’llainnis boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties