0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Bottles Of Smoke

Biografie The Bottles Of Smoke

De rauwe folkpunk van The Pogues zoals het in de jaren 80 door henzelf gespeeld werd. Zo zou het nu ook weer gaan klinken en zo klinkt het uiteindelijk ook.

The Poques

6 muzikanten uit het oosten van het land, met ervaring bij diverse bands als Jamie Clarkes Perfect, The Cowpokes en Kenneh, en allen met een liefde voor de snelle rauwe folksound van The Pogues.

The Pogues, wie kent ze niet?

Jammer genoeg heeft de drank, en al het andere dat voor Shane McGowan en zijn band het leven zo aangenaam maakte, inmiddels zijn tol geëist en is de glans er al enige tijd behoorlijk af.

Folkpunk zoals het klinken moet

The Bottles of Smoke zullen garant staan voor anderhalf uur folkpunk zoals The Pogues het lang geleden zelf deden.
nummer. Daarna neemt het tempo weer toe en zullen teksten over whisky, bier en 19e eeuwse taferelen weer snel de overhand nemen.

Uit het nummer ‘bottle of smoke’

De naam The Bottles Of Smoke is gekozen uit het Pogues nummer ‘bottle of smoke’. Een nummer over een goed verlopen weddenschap op een paard met een opmerkelijke naam.

“Twenty fucking five to one My gambling days are done
I bet on a horse called the Bottle of Smoke, And my horse won.”

The Bottles of Smoke zijn:

Charly: mandoline,banjo,zang
Gwendo: accordeon,zang
Glenn: bass,zang
Marlou: tin whistle,clarinet,gitaar
Paul: gitaar
Kees: drums

Place your bet on the bottles of smoke!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Bottles Of Smoke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties