0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Bottles Of Smoke

Biografie The Bottles Of Smoke

De rauwe folkpunk van The Pogues zoals het in de jaren 80 door henzelf gespeeld werd. Zo zou het nu ook weer gaan klinken en zo klinkt het uiteindelijk ook.

The Poques

6 muzikanten uit het oosten van het land, met ervaring bij diverse bands als Jamie Clarkes Perfect, The Cowpokes en Kenneh, en allen met een liefde voor de snelle rauwe folksound van The Pogues.

The Pogues, wie kent ze niet?

Jammer genoeg heeft de drank, en al het andere dat voor Shane McGowan en zijn band het leven zo aangenaam maakte, inmiddels zijn tol geëist en is de glans er al enige tijd behoorlijk af.

Folkpunk zoals het klinken moet

The Bottles of Smoke zullen garant staan voor anderhalf uur folkpunk zoals The Pogues het lang geleden zelf deden.
nummer. Daarna neemt het tempo weer toe en zullen teksten over whisky, bier en 19e eeuwse taferelen weer snel de overhand nemen.

Uit het nummer ‘bottle of smoke’

De naam The Bottles Of Smoke is gekozen uit het Pogues nummer ‘bottle of smoke’. Een nummer over een goed verlopen weddenschap op een paard met een opmerkelijke naam.

“Twenty fucking five to one My gambling days are done
I bet on a horse called the Bottle of Smoke, And my horse won.”

The Bottles of Smoke zijn:

Charly: mandoline,banjo,zang
Gwendo: accordeon,zang
Glenn: bass,zang
Marlou: tin whistle,clarinet,gitaar
Paul: gitaar
Kees: drums

Place your bet on the bottles of smoke!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Bottles Of Smoke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie