0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Room Service (Bryan Adams tribute)

Biografie Room Service (Bryan Adams tribute)

Room Service, Europa’s nr 1 Tribute to Bryan Adams , werd opgericht in 2008 als een eerbetoon en vanwege de muzikale invloeden van de Canadese ster en de fantastisch sfeer van de geweldige optredens van Bryan Adams over te brengen!

tribute bands boeken of inhuren

Frontman Laszlo Csakvari, vaak genoemd als beste impersonator van Bryan Adams, is de charismatische zanger van Room Service.
Met zijn vergelijkbaar uiterlijk en raspende stem is het moeilijk voor te stellen dat gelijkend is dat Bryan Adams zich op het podium waant!

bands of artiesten boeken

Room Service brengt met volle overgave en passie de echte rock and roll en hits van Bryan Adams.
Klassiekers en alle grote hits zoals Everything I Do, Summer Of 69, Cuts Like A Knife, 18 Till I Die, Heaven , Straight From The Heart en vele anderen ….

Bryan Adams tribute boeken voor scherpste gage

Room Service beperkt zich niet alleen tot de interactie met publiek want vanaf het eerste nummer is duidelijk dat het een avond wordt waarop de songs luidkeels zullen worden meegezongen.

Avondvullend programma

Of het nu de krachtig uitgaande rocksongs zijn of gevoelige ballades , Room Service speelt elke song zoals het hoort en het is te zien dat Room Service zich volledig toewijd aan de muziek van legend Bryan Adams.

Zoals ze veelal zeggen: “We Will Wake Up Your Neighbours …”, en dat is precies wat ze voor kwamen!

Tina Turner tribute

Special guest Nice N’ Rough ft. Pepi Petersen is een Tribute To Tina Turner die zich op het hoogste level der Tributes manifesteert.

Weliswaar is Pepi Petersen , een blanke zangeres die echter een ongekende sound-a-like is van Tina Turner met verder alle looks en moves en een absolute passie voor deze diva die de sound magistraal weet neer te zetten.

bands en artiesten boeken of inhuren

Als Tina Turner zet Pepi Petersen een show dusdanig neer dat u zich waant bij een Tina Turner concert.
Een brok routine met een scheutje flair en een vleugje nostalgie.

Want what you see is what you get and what you get is what you see…….

let op: Deze act komt uit Hongarije, er komen ook nog kosten van hotelovernachting bij. Wij adviseren u graag!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Room Service (Bryan Adams tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties