0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Acting The Maggot
  • Info
  • Repertoire

Biografie Acting The Maggot

Om Acting The Maggot puur als Ierse folkband te omschrijven doe je ze te kort mee want eigenlijk spelen ze een mengeling van Ierse Folk, Engelse punkfolk, Amerikaanse feestfolk en stiekem her en der een Schots poplied. Tezamen is het goed voor een dosis feestelijke poppy folkmuziek.

Folk band boeken of inhuren

Al ruim 17 jaar spelen Rogier Peerlings en Maarten de Gans veelvuldig als duo Rutger & die Rooie in menig kroeg, maar vooral in Denemarken, waar zij meerdere malen optraden, merkten ze dat de Ierse klanken erg goed aansloegen.

Boek een coverband

Oude cover folk traditionals, maar ook ‘nieuwere’ liedjes van The Dubliners werden luidkeels meegezongen, soms zelfs met de juiste tekst…

Nadat de mannen gevraagd werd om een theatershow neer te zetten in Brabant theatershow neer te zetten in Podium Boxtel wilden ze toch wel iets groter uitpakken en besloten meer muzikanten toe te voegen zodat er ook liedjes van The Pogues en Flogging Molly konden worden toegevoegd.

Acting The Maggot boeken voor scherpste gage

En zo hebben we in een viertal zinnen de belangrijkste inspiratiebronnen op een rij gezet. Herkenbaar tot en met en een feestje dat het word.

Coverband boeken

In 2020 maakte de band een eigen versie van The Pretender van Foo Fighters en deze werd zelfs gedeeld op het social media van Foo Fighters. Niet veel later maakte de band een eigen versie van ‘No One Knows’ van Queens of Stone Age en ook hier waren de complimenten niet van de lucht van de band zelf.

Geweldige up-tempo feestliedjes als Drunken Lullabies, Streams of Whiskey, Donegal Danny, Irish Rover worden vandaag afgewisseld met rustige klassiekers zoals Fields of Athenry, The Town I loved so Well en The Rare Ould Times of met de gemoedelijke meezingers als Molly Malone, Wild Rover, Black Velvet Band en Whiskey in the Jar.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Acting The Maggot boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties