0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
DaFunQ!

Biografie DaFunQ!

DaFunQ! is een spetterende, 9-persoons band met jarenlange ervaring in het covercircuit! Met onze 2 zangeressen en spetterende blazerssectie maken ze van ieder optreden een muzikaal KNALFEEST!!!

Zeer breed repertoire

Met de groovende drums, pompende bas funky gitaarslagjes en vette toetsen en strakke blazers draaien ze hun hand niet om voor de beste Pop, Dance-classics, Soul en Disco. Maar ook voor Rock, Nederlandstalig en Feest is DaFunQ! uw band. DaFunQ! heeft maar een doel: Compleet uit je dak!

DaFunQ! Boek je scherp en voordelig

DaFunq! is de ideale band voor feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals of andere evenementen waarbij behoefte is aan een spetterende live act.

** DEZE BAND IS GESTOPT! **
Graag adviseren wij je o.a. de band Caboose

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DaFunQ! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties