0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Van Halen 5150

Biografie Van Halen Tribute 5150

Ode aan rock king

Onlangs werd Eddie “King Edward” van Halen wederom verkozen tot Beste Rockgitarist Aller Tijden. Gitaristen overal ter wereld raken nog altijd geïnspireerd door Eddie’s unieke sound, riffs en solo’s en willen dan ook zijn gitaarspel en techniek imiteren.

Van Halen Tribute 5150 werd geboren

Zo ook de West-Brabantse gitaristen Conrad Hultermans en Sebas Honing. Beiden actief in totaal uiteenlopende en soms zelfs tegengestelde takken van muzikale sport, maar ze vonden elkaar in hun bewondering voor “King” Eddie. Samen kwamen ze op het idee om deze bewondering op het podium tot uiting te brengen. Ze vonden al snel medestanders in Frank Dries (basgitaar), Stefan Maas (drums) en Stan Verbraak (zang). Van Halen Tribute Band “5150” was geboren.

Repertoire van 5150

Omdat Conrad en Sebas niet voor elkaar onderdoen en elkaar steeds afwisselen en aanvullen, is 5150 in staat om de originele sound van vooral de eerste Van Halen albums zeer goed te benaderen. Het repertoire van 5150 is dan ook voornamelijk gebaseerd op het vroegere werk van de band, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar latere albums.

Waarom 5150?

“Waarom de bandnaam 5150?” “Ach, het helpt wel als je prettig gestoord bent!” aldus de band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Van Halen 5150 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties