0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Winehouse Show / Amy Winehouse tribute

Biografie The Winehouse Show / Amy Winehouse tribute

Volgens kenners is sinds 2009 The Winehouse Show / Amy Winehouse tribute ’s werelds beste Amy Winehouse tribute band.
Met een internationaal debuut op het podium van Europa’s grootste Hard Rock Café.

Tributebands en artiesten boeken of inhuren

Deze tribute act komt uit Italië en word door Sara Antonelli op zeer indrukwekkende gestalte gegeven. Zelfs de originele muzikanten van Amy Winehouse zelf wilde heel graag met haar en haar band samenwerken.

bands boek je simpel online bij Burolivemuziek

Een samenwerking die met een tour door Italië begon en in het buitenland met haar historische gitarist, de heer Robin Banerjee.

Vijf professionele muzikanten, een zeer nauwkeurige trouw aan arrangementen en zowel visuele als scenografische details, dragen bij tot een echte show die draait om de ongelooflijke fysieke en vocale gelijkenis van Sara Antonelli met de Britse kunstenaar.

Amy Winehouse tribute boeken voor scherpste gage

Verder heeft de band in diverse nationale en Europese kranten gestaan en radio- en tv-kanalen (Corriere della Sera, RTL Hongarije, TVR, Europa FM …) optredens gedaan in enkele van de beste clubs voor livemuziek in Europa.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Winehouse Show / Amy Winehouse tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties