0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stones Sessions

Biografie Stones Sessions

Stones Sessions is een tributeband die je vanaf de eerste noot grijpt. De band is met een imponerende show en personality een fantastische tribute van de Rolling Stones en brengt je de muziek die je terugbrengt naar de jaren ’70.

Tributeband boeken of inhuren

De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock ’n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan.

Boek een band

In 2019 tourde deze tribute wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België.

Stones Sessions boeken voor scherpste gage

The Rolling Stones zijn niet alleen de hits, het is een hele sterke culturele, bijna religieuze beweging waar Stones Sessions als en stel rockende discipelen in meedraait.

Fotocredits: Nathan Reinds

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stones Sessions boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties