0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Xansation

Biografie Xansation

Xansation is een populaire Belgische coverband rond de knappe, toffe en sympathieke zangeres Xandee. De popdiva, internationaal bekend van haar deelname in 2004 aan het Eurovisiesongfestival met het liedje ‘‘One Life’ en destijds ook de ene helft van het duo Touch of Joy.

Het goede hout

Dat Xandee met haar live band Xansation uit het goede hout is gesneden, bewijst de zangeres keer op keer. Of het nou gaat om een chique nieuwjaarsfeest, een sporthal omgetoverd tot feestpaleis of een feesttent Xansation staat garant voor feest!

Verrassend breed reportoire

Xansation verrast met liedjes die je niet verwacht. Pop, rap, disco, blues en een flinke scheut rocknummers, zangeres Xandee met haar fantastische live band zich ontpopt tot een heuse weergaloze rockprinses.

Xansation boeken tegen de scherpste prijs

Ook de Belgische band Xansation boek je bij Burolivemuziek.nl.  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Gerelateerde coverbands op Burolivemuziek.nl:

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Xansation boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties