0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Troubadour Edgar Smit

Biografie Troubadour Edgar Smit

Edgar Smit is al jaren zanger en troubadour en vanuit zijn standplaats Emmen reist hij heel Nederland door met zijn gitaar. Vroeger speelde hij in schoolbandjes en bands en nu sinds 2002 zich richtend op zijn troubadour optredens.

Allround repertoire

Edgar heeft een zeer breed repertoire, de muziek bestaat uit een mix van van alles en voor elk wat wils. Van de jaren 50 tot het heden, Iers, Schots en Scheef, folk, Nederlandstalig en heel veel meer.

Verzoekjes

Allerlei verzoekjes zijn mogelijk. Door middel van menu kaarten kunt u uit het veelzijdige repertoire kiezen en staat u nummer er niet op, toch opschrijven, want grote kans dat deze muzikant het spelen kan.

Multi inzetbaar

Edgar Smit is zeer geschikt voor reüniefeest, tuinfeest, jubileum, bruiloft of andere gelegenheden maar eigenlijk overal komt hij goed uit de verf.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Troubadour Edgar Smit boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties