0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
T-Spoon Reloaded

biografie T-Spoon Reloaded

Wanneer in 1996 zangeres Linda Estelle (diva’s of dance) en danseres Anatevka Bos aan T-Spoon worden toegevoegd krijgt de groep een duidelijk gezicht en scoort in 1997 een grote zomerhit met Sex on the beach. Het nummer wordt niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Scandinavië een grote hit.

Bekend van MEGA hit Sex on the beach

Jarenlang bestookte zij de charts met een arsenaal aan hits en domineerde ze de hitlijsten.
Ook in 2016 is T-Spoon nog steeds een gevestigde naam in de internationale dance-scene en treden Shamrock & Linda nog steeds op.

Originele bezetting van weleer

Onder de naam T-Spoon ‘Reloaded’ presenteert dit gouden duo samen met hun 2 acrobatische dansers een wervelende 90’s show die je meeneemt in een rollercoaster ride door de tijd en je de negentigen jaren laat herbeleven.

90’s artiesten boeken

Grote T-Spoon hits, zoals; No Time 2 Waste, Mercedez-Benz, Smiling, A Part Of My Life en natuurlijk de monsterhit “Sex On The Beach” komen voorbij tijdens dit feest der herkenning.

90’s artiesten tegen scherpste gage

Sex On The Beach was een wereldwijde megahit en in meer dan 10 landen een regelrechte nummer 1, tot op de dag van vandaag komt die buiten de andere T-Spoon hits regelmatig voorbij op de bekende radio stations.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je T-Spoon Reloaded boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties